زیرسازی سطح: اولین مرحله در اجرای اسفالت رفع ناهمواری ها، انجام مسطح سازی و حذف گرد و غبار است و انجام این بخش از مراحل اجرای آسفالت و آسفالتکاری چه روی لایه اساسی یا زیر اساسی، بسیار لازم و با اهمیت می باشد.
پریمکت: مرحله ی دوم ریختن لايه ای قير بر روی سطح زیرسازی شده است که اين قير با نفوذ به داخل منافذ و حفره میان مصالح،موجب يكپارچگی سطح و استحکام شن و سنگریزه های بستر می شود و چسبندگي آسفالت را به لایه های زیرین، افزایش می دهد.
تک کت: مرحله ی سوم پخش یک لايه نازك قير روي سطوح آسفالت يا بتن است که باعث چسبندگي آسفالت به لایه های زيرين آن خواهد شد.
اجرای آسفالت: در این مرحله، آسفالت گرم را تحت دمایی خاص و به صورت دستی و مکانیزه، روی سطوح از پیش آماده شده پخش و سپس با غلتک، فشرده می کنند.
تمامی مراحل بالا از اهمیت زیادی برخوردار هستند و باید توسط افراد حرفه ای انجام شوند تا مقاومت وطول عمر بالایی
داشته باشند.
به طور کلی آسفالتها نقش بسیار حیاتی و ویژهای در صنعت راه و جادهسازی دارند و میتوان متناسب با نیاز پروژه از انواع آسفالت گرم، آسفالت سرد و آسفالت حفاظتی استفاده کرد. نوع مواد اولیه در تولید آسفالت، طراحی مناسب آسفالت، نحوه اجرا و … از جمله مهمترین عواملی هستند که میتوانند در انتخاب نوع آسفالت به ما کمک کنند.